Kerst outfit

Leuke of gekke kerst outfits

Het is leuk om je huis te versieren, maar je kunt natuurlijk ook jezelf versieren met een mooie of grappige kerst outfit. Wanneer je een feest hebt met kerst als thema is het leuk om jezelf te verkleden en gelukkig is er voor iedereen wel een passende kerst outfit te vinden. Deze kunnen grappig, mooi, maar bijvoorbeeld ook sexy zijn. Als je niet te gek wilt doen, maar toch iets met het thema kerst wilt dragen, kun je altijd nog gewoon een kerstmuts opzetten.

Kerst outfit voor mannen

De bekendste man van kerstmis is natuurlijk de kerstman. Een leuke kerst outfit voor een man is dan ook een kerstmannenpak. Wellicht dat er wel een paar kussens onder de jas gestopt moeten worden om de dikke buik na te bootsen, maar dat zal geen probleem zijn. Tevens is jezelf verkleden als een sneeuwman, rendier of elf ook een goede optie. Dan is er natuurlijk altijd nog de klassieke kersttrui. Een dikke wollen trui met een kerstmotief, zoals een rendier of sneeuwvlokken. Kijk voor meer feestelijke kleding voor mannen op Uniq Kleding.

Kerst outfit voor vrouwen

Als er gezocht wordt naar iets met het thema kerst voor een vrouw, worden er veelal sexy outfits getoond, zoals een lingerie set met de kenmerkende rode en witte kleur van een kerstmannenpak. Ook zijn er outfits te vinden zoals bijvoorbeeld de vrouw van de kerstman of een jurk in de vorm van een kerstboom. Uiteraard zijn er ook voor vrouwen klassieke kersttruien te vinden, aangezien een echte ouderwetse kersttrui bij iedereen past tijdens de kerstdagen. Kijk voor de mooiste kerstjurken voor de feestdagen op Youstyle.

Kerst outfit voor kinderen

Veel van de kerst outfits beschikbaar voor volwassenen zijn ook voor de kleintjes te krijgen. Je kind verkleed zien als mini kerstman of kerstvrouw is natuurlijk een heel leuk gezicht. Andere leuke voorbeelden zijn een engel, sneeuwpop, elfje of zelfs een van de drie heiligen die een cadeau kwamen brengen na de geboorte van Jezus. Ook voor kinderen is er dus genoeg variatie om een leuke verklede kerst tegemoet te gaan.

Terug naar overzicht