Kerstpakketten nieuws

Kerstpakketten nieuws 2023

Lees hier alle nieuws en trends rondom kerstpakketten in 2023. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de kerstpakkettenbranche en kies unieke en trendy kerstpakketten voor je medewerkers.

Kerstpakketten tips voor 2023

In dit artikel geven kerstpakketten experts je de must-have kerstpakketten tips voor 2023. Heb jij al het kerstpakket voor jouw collega's gekozen? Zo niet, lees dan dit artikel voor alle inspiratie die je nodig hebt om 2023 spetterend af te sluiten met je team.

Kerstpakketten trends Almere

In een artikel op OmroepAlmere ontdek je nu al de top kerstpakketten trends voor 2023. Ben jij benieuwd naar het soort kerstpakket dat jij mogelijk kunt verwachten? Bekijk dan de kerstpakketten trends in Almere, verteld door kerstpakketten leveranciers.

Duurzame kerstpakketten trend

In 2023 heerst er een nieuwe trend: duurzame kerstpakketten. Met deze verantwoorde kerstpakketten willen bedrijven aantonen dat ze zich inzetten voor een beter milieu. Kerstpakketten experts gaven hun kijk op deze groeiende trend.

Kerstpakket laten bezorgen aan huis

De kerstpakketten traditie kennen we allemaal: je gaat naar je werk voor de kerstborrel en daar krijg je je kerstpakket overhandigd. Maar tijdens de pandemie kon dat opeens niet meer en moesten kerstpakketten leveranciers een andere oplossing bedenken: het kerstpakket laten bezorgen. Werkgevers konden er vanaf 2020 voor kiezen om het kerstpakket te laten bezorgen aan het huisadres van de werknemers. Anno 2023 mogen kerstborrels weer gehouden worden, maar toch blijft het concept van het kerstpakket laten bezorgen populair.

Kerstpakketten in Venray

Bedrijven in Venray kiezen dit jaar voor unieke kerstpakketten. Drie kerstpakketten experts vertellen in dit artikel over de creatieve kerstpakket ideeën waar ondernemers uit kunnen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan lokale kerstpakketten met streekproducten of zelfs een kerstmarkt voor bedrijven.

Duurzame kerstpakketten 2023

In Barneveld bestellen steeds meer bedrijven duurzame kerstpakketten. Experst uit de kerstpakkettenbranche delen hun inzichten in deze nieuwe trend in het artikel op barneveldsekrant.nl. Duurzame kerstpakketten worden ook landelijk steeds populairder. 

Terug naar overzicht